Fietsexcursie Stadslandbouw voor onze leden, 17 juni

Op zaterdag 17 juni organiseert Vereniging Buitenstad samen met de “Kenniskring buurtmoestuinen, schooltuinen en sociale ondernemingen” van Ontwikkelcentrum Stadslandbouw (OSA) een boeiende fietstocht langs een aantal stadslandbouwinitiatieven in Almere Buiten, exclusief voor leden van Buitenstad.

We zullen ongeveer 15 km fietsen en gaan een bezoek brengen aan:

fietstocht

Start en eindpunt

Zorgkwekerij Weet Hoe je Leeft
Glastuinbouwgebied de Buitenvaart (Linnaeusweg 15).

Bij de startlocatie is voldoende gratis parkeergelegenheid en zijn eventueel leenfietsen verkrijgbaar.

We starten om 13 uur. Routebeschrijvingen en een eventuele groepsindeling worden ter plekke uitgereikt. Om 17 uur worden we weer terug verwacht op de Buitenvaart. Hier kunnen we afsluiten met een hapje en een drankje aangeboden door Vereniging Buitenstad.

Deze keer sluit er ook een groep deelnemers van het “Groen Netwerk” uit Leeuwarden aan. De excursie krijgt dus een nationaal karakter. Ook het OSA-netwerk zal worden uitgenodigd.

Het is ook mogelijk om na afloop van de fietstocht aan een eenvoudige avondmaaltijd deel te nemen. De kosten hiervan bedragen €12,50 en kunnen ter plaatse contant worden betaald. Deelnemen aan alleen de fietstocht is gratis.

Aanmelden

Om een goed beeld te krijgen van deelnemers en andere zaken vragen wij u zich van tevoren – vóór 10 juni – aan te melden via info@buitenstad.nl. Beantwoord in uw mail ook onderstaande vragen:

  • Met hoeveel personen u meedoet aan de fietstocht
  • Of u gebruik wilt maken van een leenfiets, en zo ja, voor hoeveel personen
  • Of u wilt deelnemen aan de avondmaaltijd (kosten €12,50 p.p.), en zo ja, met hoeveel personen

We rekenen op een mooie dag en een goede opkomst.

Arjan Dekking en Monique Seynen

Reacties zijn gesloten.